Sve o javnoj nabavi.

 

 

N A T J E Č A J
za radno mjesto radnika – umjetnika (m/ž)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSO & NOORMAN WIDJAJA - JAKARTA, AULA SIMFONIA JAKARTA


Međunarodni glazbeni festival Dubrovnik u pozno ljeto


Dubrovački simfonijski orkestar od 26. kolovoza do 19. rujna 2014. organizira drugi po redu Međunarodni glazbeni festival Dubrovnik u pozno ljeto. Cilj festivala je pružiti građanima i gostima Dubrovnika kvalitetna glazbena događanja i nakon završetka Dubrovačkih ljetnih igara.
Prošlogodišnji Festival naišao je na odličan odaziv publike, te je imao dobre kritike. Ove godine na programu će se naći 13 koncerata na kojima će nastupiti brojni domaći i strani međunarodno priznati umjetnici.
više

Dubrovnik - dom Dubrovačkog simfonijskog orkestra

Dubrovnik - grad jedinstvene političke i kulturne povijesti, svjetski poznate spomenične baštine i ljepote (upisan u UNESCO-ov registar svjetske kulturne baštine) - jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Uz izuzetne prirodne ljepote i očuvanost baštine, Dubrovnik je grad iznimno bogate turističke ponude, prelijepe okolice, zavidnoga ekološkog standarda i turističke dorečenosti privlačan je u svako godišnje doba.    
više

Dragi posjetitelji,

u ime glazbenika i dirigenata Dubrovačkog simfonijskog orkestra, zadovoljstvo mi je poželjeti Vam dobrodošlicu na službene web stranice Dubrovačkog simfonijskog orkestra.
Ove stranice pružaju brojne informacije o našem radu, budućim aktivnostima, kao i o nadolazećim koncertima i turnejama.

Srdačan pozdrav,
Damir Miljat
ravnatelj


Posebna zahvala našim SPONZORIMA

Google    
 
Dubrovnik Symphony Orchestra © 2007
Powered by AtolIT