Angažirajte nas

Dubrovački simfonijski orkestar uz svoje redovne programe nudi mogućnost nastupanja u privatnim programima, u svojstvu vanjskog suradnika. Naši iskusni glazbenici priuštit će nezaboravno glazbeno iskustvo koje će svakom događanju dati dodatnu dimenziju kvalitete i uživanja. S obzirom na bogat, zanimljiv i raznolik repertoar, Orkestar se može angažirati za razna događanja. Uz cijeli Orkestar, mogu se angažirati pojedini komorni sastavi, ovisno o potrebama i mogućnostima organizatora. Glazbeni program i raspored djelomično se može mijenjati prilikom ugovaranja nastupa.

Za sve informacije i prijedloge suradnje, možete nam se javiti na press@dso.hr.

Brass & Percussion septet Dubrovačkog Simfonijskog Orkestra

Članovi B&P septeta DSO-a su Karmen Pervitić – glockenspiel, Džemal Cakić – flugelhorn, Toni Kursar – rog, Martin Hrćan – rog, Damir Butigan – euphonium, Ivan Kušelj – truba i Alan Polzer – bubanj i udaraljke. Proširenje ansambla i šarolikost zvučnih boja omogućilo je obogaćivanje i proširivanje repertoara od klasike, romantizma, filmske glazbe, jazza, funka, rocka itd.

Ansambl je o svojem neobičnom sastavu jedinstven u Hrvatskoj i u svijetu, a za odličan zvuk ansambla se svojim aranžmanima pobrinuo trubač, kompozitor i aranžer Damir Butigan. U repertoaru su mnoge klasične, jazz, filmske uspješnice. Posebno mjesto zauzima projekt etno-crossover skladbi baziranih na narodnim napjevima i plesovima dubrovačkog kraja.

U ljeto 2021. B&P Septepu DSO-a pridružuje se vođa cella DSO-a Vid Veljak kao gost solist i ostvaren je projekt tango i latino glazbe s djelima Piazzole i Ginastere.

preuzmi pdf

DSO Pop’s Ensemble

Dubrovački simfonijski orkestar u svojem repertoaru ima bogat i zanimljiv program filmske glazbe koji se redovito upotpunjuje novim skladbama i aranžmanima. Ovaj se program izvodi u idućem sastavu: 4 prve violine, 3 druge violine, 2 viole, 2 violončelo, klavijature, bubnjevi, udaraljke i bas gitara / kontrabas. U slučaju potrebe, mogu se angažirati dodatni glazbenici – Džemal Cakić na trubi. DSO Pop’s Ensemble izvodi uspješnice pop, filmske i latino glazbe.

preuzmi pdf

Gudački kvartet Dubrovačkog simfonijskog orkestra

Članovi:
Đana Kahriman, violina
Iva Vukić, violina
Šimun Končić, viola
Mihaela Martinović, violončelo

Gudački kvartet DSO-a sastoji se od izvrsnih mladih dubrovačkih glazbenika: Đana Kahriman (koncert majstorica), Iva Vukić (vođa II violina), Šimun Končić (vođa viola) i Mihaela Martinović (vođa violončela). Svi su ovi glazbenici u početku svojeg glazbenog obrazovanja pohađali Umjetničku školu Luke Sorkočevića, a svoje daljnje obrazovanje nastavili na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i u inozemstvu. Osvojili su brojne vrijedne nagrade na natjecanjima diljem svijeta te nastupali s renomiranim glazbenicima i dirigentima.
Zaposleni su u Dubrovačkom simfonijskom orkestru i svojim predanim radom osiguravaju kvalitetu programa i izvedbi. Kao kvartet nastupali su u Hrvatskoj, Italiji, Belgiji i drugim europskim zemljama.

preuzmi pdf

Dubrovački simfonijski orkestar

Dubrovački simfonijski orkestar glavno je glazbeno tijelo Grada Dubrovnika i nositelj glazbene ponude. U našem sastavu sviraju profesionalni akademski glazbenici s bogatim repertoarom klasične, moderne, jazz i druge glazbe.